Categorieën

VITALISER, Vitaal gezond water uit de kraan

VITALISER    (voor bestellen scroll naar beneden)
Aqua Aurora

Vitaal water thuis of op reis

Voor mens, dier en plant


Wat voorheen voor onmogelijk werd gehouden is na een lange studie nu een feit geworden, de Vitaliser voor thuis of op reis.
Er waren reeds exemplaren voor de Aqua Aurora op de markt van andere aanbieders en deze zijn er nog, maar de vitaliser Aqua Aurora is een aanzienlijke verbetering, er werd lang gezocht om de werking van de vitaliser nog meer natuurgetrouwer te fabriceren en de trilling nog beter af te stemmen op de natuur.
De toevoeging van schelpkalk heeft de prestaties van de Aqua Aurora Vitaliser® ten opzichte van haar voorgangers echter aanzienlijk verbeterd.

Door de ontwikkeling van een Aqua Aurora Vitaliser® voor particulier gebruik, is het mogelijk om weer hoog vitaal water bij u thuis uit de kraan te laten stromen.

Daarnaast kunt u ook op reis profiteren van de voordelen van vitaal water. Aqua Aurora biedt u namelijk speciale vitalisers voor in de hotelkamer, caravan of boot. De Aqua Aurora minivitaliser is makkelijk mee te nemen en eenvoudig te installeren op uw kraan of vulslang. Hierdoor kunt u in bijvoorbeeld watertanks profiteren van langer houdbaar en vitaal drinkwater. 

 

Voordelen Thuis & Op Reis


Wij mensen bestaan voor ongeveer 70% uit water. Iedereen heeft baat bij gezond water. Om uw vochtbalans op peil te houden is het noodzakelijk om dagelijks één à anderhalve liter water te drinken, natuurlijk het liefst vitaal. Vitaal water versterkt namelijk uw immuunsysteem en verbetert uw weerstand. Daarnaast verdwijnen of verminderen huidallergieën en overgevoeligheden en ontlast vitaal water lever en nieren. Mensen die jarenlang sukkelden met hun gezondheid en van de reguliere gezondheidszorg te horen kregen dat ze met hun kwalen moesten leren leven, knapten door het gebruik van vitaal water zienderogen op. Bij velen verdwenen of verminderden de klachten sterk. Een Aqua Aurora Vitaliser® draagt daarmee bij aan een gezond, fit en vitaal lichaam. Daarnaast kunnen de bloemen in uw huis, de planten in uw (moes)tuin en de vissen in uw vijver meeprofiteren van de bijzondere kracht van vitaal water.

Kort gezegd: vitaal water kan dus veel betekenen voor uw gezondheid. De effecten van vitaal water die onze klanten hebben ervaren zijn uiteenlopend en verschillen per persoon. Veel van onze klanten laten echter weten de volgende voordelen te ervaren:

 • Vitaal water kan uw lijf ontgiften. Uw weerstandsvermogen en immuunsysteem kunnen sterk verbeteren. Verkoudheid bijvoorbeeld, treedt minder vaak op.
 • Vitaal water kan uw huidproblemen verminderen en uw huid en ook uw hoofdhaar verzachten, terwijl u minder zeepproducten kunt gebruiken.
 • Vitaal water kan geopatische belasting verminderen. Hierdoor kunnen moderne milieuziektes zoals slaapstoornissen, hoofdpijn, moeheid, lusteloosheid en andere vage klachten afnemen of zelfs geheel verdwijnen.
 • Vitaal water kan de energie in uw lichaam beter laten stromen.
 • Vitaal water kan uw doorbloeding verbeteren.
 • Vitaal water kan uw stofwisseling verbeteren.
 • Vitaal water kan ervoor zorgen dat u voedingsstoffen beter opneemt.
 • Vitaal water kan uw lever en nieren ontlasten.
 • Vitaal water kan uw reumatische klachten doen verminderen.
 • Vitaal water is zachter en lekkerder en verbetert daardoor ook de smaak van koffie, thee en andere waterhoudende dranken.
 • Vitaal water kan stilstaand water in bijvoorbeeld drinkwatertanks langer schoon, fris en veilig houden. Ideaal voor toepassing in bijvoorbeeld boten en caravans.
 • Met vitaal water heeft u minder schoonmaakmiddelen nodig.
.

Werking


Water krijgt natuurlijke trilling terug

Een Aqua Aurora Vitaliser® zorgt er voor dat het water weer haar natuurlijke trilling terugkrijgt. Mensen, planten en dieren reageren daar direct op en worden zelf ook weer vitaler. Het gevolg is minder gezondheidsproblemen bij mensen en minder ziekte en uitval bij planten en dieren.

De werking van een Aqua Aurora Vitaliser® is eenvoudig. De vitaliser bestaat uit een roestvrij stalen buis waardoor het water stroomt. De vitaliser wordt samengesteld uit KIWA gecertificeerde materialen waarin de gewenste frequentie is opgeslagen. Zij geeft deze frequentie af aan het passerende water. De apparatuur wordt direct achter de watermeter in de waterleiding geplaatst zodat alle water hierna is gevitaliseerd.

Om visueel duidelijk te maken wat de Aqua Aurora Vitaliser® doet, zijn hieronder twee foto’s opgenomen. De microscopische foto’s tonen de kristalstructuren van water. De eerste foto geeft het water weer zoals het de Aqua Aurora Vitaliser® in is gegaan. De tweede foto hoe het er weer uit is gekomen. De verschillen zijn duidelijk zichtbaar.

Niet vitaal water

Vitaal water


Veel gestelde vragen !

Hoe merk ik dat water is gevitaliseerd ?

Water voelt zachter, smaakt zachter, drinkt makkelijker en is vaak helderder.

Hebben jullie kleine Vitalisers voor op de kraan of aansluiting op de waterslang ?
Ja, we hebben de minivitaliser waarmee u de werking kunt ervaren. Bij aanschaf van een Aqua Aurora Grote vitaliser voor achter de watermeter aansluiting, kunt u de minivitaliser retour doen, waarna u deze gecrediteerd krijgt, indien deze niet beschadigd of krassen vertoont.
U kunt de minivitaliser natuurlijk ook houden en gebruiken in boot, caravan of camper. De minivitaliser is ook prima geschikt voor aansluiting op een tuinslang. TIP: ook leuk als cadeau!

Gebruikt de Vitaliser stroom ?
Nee.

Zijn er onderhoudskosten aan het functioneren van de Vitaliser ?
Nee.


Wat is de levensduur van de Vitaliser ?
De Vitaliser van aqua aurora gaat een mensenleven mee.

Kan ik de vitaliser zelf installeren ?

Ja, U kunt hem op de kraan schroeven of aan uw tuinslang koppelen met gardena koppelingen.
Heeft u een afzonderlikke maat kunt u bij een instalateur of winkel om een passtuk vragen.
Voor een grote Vitaliser voor installatie achter de watermeter kunt u het beste een instalateur raadplegen.

Haalt de vitaliser kalk uit het water ?
Nee, de kalk verandert van structuur, zodat de kalk beter opneembaar wordt in het lichaam en bovendien is een eventuele kalksluier eenvoudig te reinigen.

Verhoogd de Vitaliser de weerstand tegen stralingsbelasting.
Ja, vitaal water verhoogt uw weerstand tegen stralingsbelasting!

Wat als de Vitaliser mij niet bevalt ?
Binnen 3 maanden na factuurdatum kunt u de vitaliser teruggeven. De aanschafkosten excl verzendkosten krijgt  u dan volledig van ons terug als de vitaliser geen krassen of beschadigingen vertoont..

Voor de Grote Vitalers voor plaatsing direct achter de watermeter, voor thuis of  bedrijf kunt u contact opnemen via contact.

Bezig met laden...
Vitaliser, Vitaal water
shopping_basket
search

Vitaliser, Vitaal water

€ 178,00 p/stuk

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, kortingen en nieuwe produkten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.