Categorieën

LICHAAMSVERZORGING -COSMETICA / Huid & Gezichtsverzorging / Harlinger Gel schippersbruin 200ml

 

Harlinger Schippers Bruin voor een snelle bruining van de huid

Harlinger Schippersbruin
 
 
   Op gezonde wijze supersnel bruin worden is al vele jaren mogelijk met Ginkel’s Harlinger Schippers Bruin.
Vroegere zeelieden ontdekten bij toeval dat een snelle bruining werd verkregen, door zich in te smeren met een mix van uitheemse oliën. Deze unieke mix van actieve plantaardige oliën en ingrediënten stimuleert het natuurlijke bruiningsproces intensief, zodat men razendsnel een diepe bruine teint opbouwt. 
 
 
Door het sterk versnelde bruiningsproces kan men aanmerkelijk korter onbeschermd zonnebaden om toch een mooie bruine teint te verkrijgen. U staat immers minder lang bloot aan de (op den duur) schadelijke UV-stralen. Dit komt de gezondheid van uw huid absoluut ten goede.

Gebruiksadvies voor het behoud van een gezonde huid: breng kort voor u in de zon gaat, deze olie aan op de huid. Ga nu per dag onbeschermd maximaal 20 minuten zonnebaden. Uw eigen pigmenthuishouding wordt extra geactiveerd en uw lichaam maakt tevens onmisbare stoffen aan zoals bijvoorbeeld vitamine D. Dek hierna de huid af met een goede beschermende sunlotion. 

Eind achttiende eeuw kende de zeevaart in de Friese havenstad Harlingen glorieuze jaren. Grote zeeschepen uit alle windstreken deden deze oude Friese havenstad aan. De blanke Harlinger zeelui kregen echter bij verre reizen snel last van een door de zon verbrande huid. Schippers uit die tijd dachten dat een goed gebruinde huid een prima bescherming bood tegen de dagelijkse felle zon. Een Harlinger schipper ontdekte tijdens zo’n verre reis naar tropische gebieden een mix van bijzondere oliën die de bruining van de huid stimuleerde. Deze mix van plantaardige oliën werd meegenomen naar Nederland en werd al snel gemeengoed op de Harlinger zeeschepen. Tegenwoordig wordt dit middel weer op ambachtelijke wijze vervaardigd en exclusief op de markt gebracht door Ginkel’s Cosmetica uit Harlingen.

Gebruik: De flacon kort in de zon leggen totdat de inhoud goed vloeibaar is. Even goed schudden en daarna de gewenste lichaamsdelen dun insmeren en plaats nemen in de zon.

Waarschuwing: Dit product is niet geschikt voor kinderen of personen met een zeer gevoelige huid in verband met de intensieve en zeer snelle bruining.    
                           !  Beschermt niet tegen UV-stralen.
                                              Inhoud 200 ml.

n het voorjaar bij de eerste heerlijke zonnestralen heeft de huid het zwaar te verduren. Geen wonder! Onze bleke winterhuid moet wennen aan de kracht van de voorjaarszon. 
Brancheorganisaties doen er veel aan om mensen te adviseren over verantwoord zonnen. Zo is er het Platform Verstandig Zonnen waarin  de volgende organisaties samenwerkenANBOS, Nederlandse Cosmetica Vereniging, Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Samenwerking Verantwoord Zonnen. Doel van het platform is om op betrouwbare wijze uniforme informatie te delen en te adviseren over verstandig zonnen.
 
Kijkt u ook eens op www.verstandigzonnen.nl voor de laatste informatie.
 
 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 10,95 € 9,95
Aantal: Bestellen
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, kortingen en nieuwe produkten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies