home   Contact   GASTENBOEK   Informatie   Voorwaarden   Privacy Policy   Links / banners   VIP-LINKS / Partner Links   Webshop Griekse Kreta Produkten   Nieuwsbrief  
 
 
0
Producten
Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Produkten
In de Aanbieding

Top 5 Bestsellers
  1. Neem Tandpasta
  2. Neem zeep, margo..
  3. zuurzak thee, gr..
  4. graviola-zuurzak..
  5. Siam olie, siamo..70e48b6c1734afc3297c0d11ff938f6b.jpg
c5901853a4256d52a03820cdb9d1a18d.jpg
733838685b2f089dbf65d131dda0934e.jpg
e5e079ddba7f2705684bc7ff8cf4c33d.jpg
NIEUWSBRIEF ONTVANGEN
Aanmelden
Hymalaya Zout
 
Waarom himalayazout

Himalayazout is een opneembaar zout.
Het bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen.
De bouwstenen van het leven zijn in het oerzout bewaard gebleven en kunnen optimaal door de lichaamscellen worden opgenomen. Het samenspel van water, zout en mineralen vormt de basis van onze gezondheid. Himalayazout is met zijn rijkdom aan elementen een elixer dat door de natuur zelf is samengesteld. De effecten op het lichaam zijn dat het het afweersysteem ondersteunt, de stofwisseling stimuleert, het lichaam ondersteunt bij het zuiveren en ontslakken. Tevens vermindert het de behoefte aan overmatig zoete, zoute en vette voeding, alsmede de hang naar tabak, alcohol en koffie. Mensen met een zoutarm dieet kunnen Himalayazout in dosering gebruiken die de arts voorschrijft ter vervanging van ander zout. natuurlijk gevormd steenzout van miljoenen jaren oud.
 
Anders dan het gewone keukenzout, bevat Himalayazout behalve natriumchloride ook allerlei essentiële mineralen en sporenelementen.  Opgelost in water kan het ondersteunend werken bij huidklachten als eczeem en acné. In een voetenbad kan het  helpen tegen zweetvoeten en bij voetschimmel. Bij stinkende adem, tandsteen kan het mogelijk helpen door met een zoutoplossing te gorgelen met Himalayazout. Himalaya zouten zijn restanten van oerzeeën die miljoenen jaren geleden onder hoge druk zijn gevormd
Het heeft bijzonder zuiverende en geneeskrachtige eigenschappen.In tegenstelling tot ons huidige geproduceerde " chemische " zout, waarin voornamelijk natrium en chloor zit, bevinden zich in het natuurlijke himalaya zout 84 belangrijke elementen, mineralen en sporenelementen. Deze elementen zijn dezelfde als die waaruit ons lichaam is opgebouwd. Door de samenstelling van het himalaya zout worden de mineralen en sporenelementen optimaal door ons lichaam opgenomen.
 
Het gebruik van himalaya zout in bad geeft een zuiverend en ontslakkend effect, gifstoffen zullen uit uw lichaam verdwijnen, mineralen worden opgenomen. ook kan het gebruikt worden bij huidaandoeningen en voet(schimmels). 
 
 Verkrijgbaar in Fijn en Grof
 
 
 
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 5,50
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.