Categorieën

Aanbiedingen / Aroma Zen geur diffuser

geur,luchtverbetering,aroma zen luchtverfrisser,diffuser,aromabrander,aromaverspreider,luchtreiniging,luchtverbetering,essentiele olie,woonkamergeur,sauna aroma, sauna geuren  Aroma zen met koude fijne waterdamp en kleurintenties

De "Aroma Zen" diffuser 

  • De "Aroma Zen" diffuser heeft een capaciteit van 100ml en verspreidt 3,5 uur lang op volle kracht een aangename koude gearomatiseerde waterdamp.
  • Er zijn 3 intensiteiten voor het verspreiden van de stoom, naargelang de voorkeuren van de gebruikers.
  • De "Aroma Zen" diffuser is geluidloos en gebruiksvriendelijk.
  • Dankzij de verschillende programma`s kunt u kiezen voor een of meerdere kleuren (keuze uit 6 gevarieerde en aangename kleuren).
  • De "Aroma Zen" diffuser is voorzien van een veiligheidsmechanisme waardoor het toestel automatisch wordt uitgeschakeld wanneer er niet genoeg vloeistof in het reservoir is. De controlelampjes geven bij het starten van het toestel ook aan of het reservoir leeg is.
  •  Enkele druppels essentiële olie zijn voldoende voor 100ml water. Dit levert een besparing op ten opzichte van de meeste gewone luchtverfrissers.
De Lanaform Aroma Zen is gebruiksvriendelijk, heeft een gemakkelijk te vullen reservoir en heeft  een veiligheidsvoorziening die het apparaat uitschakeld wanneer het reservoir leeg is.
verspreidt essentiële olie, verandert van kleur, heeft een capaciteit van 100ml, heeft een continue verspreiding met constante volle kracht, wat andere diffusers vaak niet hebben, tevens een programma dat toelaat een vaste kleur of meerdere kleuren te behouden. Drie verschillende intensiteiten.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 46,95 € 42,95
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: Bestellen
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, kortingen en nieuwe produkten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.