home   Contact   GASTENBOEK   Informatie   Voorwaarden   Privacy Policy   Links / banners   VIP-LINKS / Partner Links   Webshop Griekse Kreta Produkten   Nieuwsbrief  
 
 
0
Producten
Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Produkten
In de Aanbieding

Top 5 Bestsellers
  1. Neem Tandpasta
  2. Neem zeep, margo..
  3. zuurzak thee, gr..
  4. graviola-zuurzak..
  5. Siam olie, siamo..70e48b6c1734afc3297c0d11ff938f6b.jpg
c5901853a4256d52a03820cdb9d1a18d.jpg
733838685b2f089dbf65d131dda0934e.jpg
e5e079ddba7f2705684bc7ff8cf4c33d.jpg
NIEUWSBRIEF ONTVANGEN
Aanmelden

Mooie hematiet ketting met vierkante turquoise stenen

Turquoise

Turquoise kan een trage werking hebben, maar houd vol, uiteindelijk werkt het wel. Het is een goede kleur en ondersteunt bij het helen van emoties en pijn aan het hart. Het is heel goed voor het kalmeren en helen van het zenuwstelsel. Het helpt ook bij niet al te ernstige huiduitslag en andere problemen met de huid en ook bij lichte koorts en andere infecties. Het is een voortreffelijke kleur voor het aanmoedigen van zelfonderzoek en kan behulpzaam zijn bij het gladstrijken van gevoelskwesties. Turquoise is de enige kleur die je eerst aan jezelf laat denken in plaats van altijd aan anderen. Het is een geweldige trooster voor iemand die zich alleen en onbemind voelt.

De ketting is gemaakt van Hematiet.

Hematiet is met name effectief als aardend en beschermend middel. Het harmonieseert lichaam, ziel en geest. Het voorkomt dat er negatieve energieën de aura binnendringen.

Op psychisch vlak is Hematiet krachtig. Het ondersteunt timide vrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingdrang, versterkt de wilskracht en de betrouwbaarheid en geeft zelfvertrouwen. Het is een nuttige steen om van verslavingen af te komen. In geestelijk opzicht bevordert Hematiet concentratie en verbetert het geheugen en oorspronkelijk denken.

Hij helpt je bij jezelf te blijven en om zelf de verantwoording te nemen voor je eigen keuzes en zelf je geluk te bepalen. Hematiet helpt je ook om een energetisch beschermingsveld om jezelf aan te brengen wat je helpt om in je eigen kracht te blijven staan.

genezing

Hematiet is uitermate geschikt om schoonmaak te verrichten in de onderste chakra's, daardoor worden afvalstoffen en negatieve energieën gemakkelijker afgevoerd. Hematiet wordt ook wel eens bloedsteen genoemd en heeft een regulerende werking op het bloed en de celopbouw van de organen.

Ook werkt hij heel goed bij menstruatieproblemen.
Hij heeft in het algemeen een vitaliserende werking waardoor je hele lichaam baat heeft bij deze steen vooral bij klachten zoals vermoeidheid, een te geringe weerstand, etc. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedcellen. Is een goed middel tegen kramp in de benen, bezorgdheid en slapeloosheid en ondersteunt bij de heling van breuken.
aardstralen, maar ook bij energieblokkades.
 

 .
 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,95
Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.