Categorieën

SAUNA/INFRAROOD Sauna Produkten / Pro Cleaner Desinfecterende Krachtige Oppervlaktereiniger 750 ml Spray

Pro Cleaner Desinfecterende Oppervlaktereiniger 750 ml
Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereiniger is een spray die schimmels, bacteriën en andere virussen tegengaat. De spray heeft een krachtige desinfecterende werking. 
Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereiniger is ontwikkeld op basis van inzichten uit wetenschappelijke kennis en doodt schimmels,bacteriën en virussen door oxidatie. Zowel geschikt voor professioneel als voor huishoudelijk gebruik.

Voorzorgsmaatregelen:

  • Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereiniger bevat geen zeep en wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakten. Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereiniger is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke kennis en doodt schimmels, bacteriën en virussen door oxidatie.
  • Het product is zeer geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik. Het mengsel is geclassificeerd als ongevaarlijk volgens Verordening (EG) nr.1272 / 2008 (GHS).
  • Zoek medisch advies als het product wordt ingeslikt. Verdun het product door een klein slokje water te drinken. Bij oogcontact de ogen onmiddellijk met water spoelen.
  • Bewaar tussen 5 en 25 graden Celsius verwijderd van direct zonlicht.

Bevat: water, waterstofperoxide, magnesiumsulfaat, laureth-sulfosuccinaat, citrusvruchten, sodiumhydrogen carbonaat, citroenzuur, appelparfum.

Gebruiksaanwijzing:

Spuit de spray 1-3 keer op het te desinfecteren oppervlak en laat het 30 seconden intrekken. Reinig het oppervlak vervolgens met een doek. Het oppervlak is nu gedesinfecteerd.

VOLDOET AAN NORMERINGEN EN 1499 - EN 1500, CONFORM EG VERORDENING 1907/2006/EG

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 11,95
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: Bestellen
Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 11,95

5 of meer

€ 11,50

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, kortingen en nieuwe produkten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies