home   Contact   REVIEWS   Informatie   Voorwaarden   Privacy Policy   Links / banners   VIP-LINKS / Partner Links   Webshop Griekse Kreta Produkten   Nieuwsbrief  
 
 
0
Producten
Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Produkten
In de Aanbieding

Top 5 Bestsellers
  1. Neem Tandpasta
  2. Neem zeep, margo..
  3. zuurzak thee, gr..
  4. graviola-zuurzak..
  5. Siam olie, siamo..70e48b6c1734afc3297c0d11ff938f6b.jpg
c5901853a4256d52a03820cdb9d1a18d.jpg
733838685b2f089dbf65d131dda0934e.jpg
e5e079ddba7f2705684bc7ff8cf4c33d.jpg
NIEUWSBRIEF ONTVANGEN
Aanmelden

Paardenmelk Voetencrème

Verzorgende voetcrème voor droge, gevoelige en branderige voeten

Deze voetcrème op basis van natuurzuivere paardenmelk en natuurlijke ingrediënten heeft een veelzijdige invloed op de voeten en is geschikt voor jong en oud. Deze voetcrème zorgt voor een langdurige verbetering van de vochtbalans en beschermt de voeten tegen uitdroging en kloof/eeltvorming. Deze voetencrème voedt en verzacht de voeten met natuurlijke vitaminen, mineralen en andere biologische bestanddelen. Deze paardenmelk voetencrème is pH-huidneutraal, bevat enkel natuurlijke allergeenvrije parfum en is vrij van parabenen. Paardenmelk voetcrème heeft een neutrale geur en trekt snel in, dus geen vettige voeten in uw schoenen.

Op basis van natuurlijke ingrediënten

Deze huidverzachtende voetencrème op basis van gevriesdroogde paardenmelk herstelt de huid direct. Bovendien bevat het ingrediënten die het huid eigen herstelproces ondersteunen en irritaties kalmeren. Deze paardenmelk voetencrème zorgt voor een optimale bescherming en verzorging. Uw voeten worden zacht en soepel. Het beschermt de natuurlijke structuur van de huid en zorgt voor een langdurige verbetering van de vochtbalans en beschermt de voeten tegen uitdroging en kloofvorming.

Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
Voor alledaags gebruik bij gevoelige, droge en branderige voeten
Bij droge schrale voeten / hakken en andere geïrriteerde huidplekken

Paardenmelk voetencrème beschermt de huid tegen uitdroging en kloofvorming en houdt uw voeten soepel en zacht.

Dit gespecialiseerd huidverzorgingsproduct is pH-huidneutraal, hypoallergeen, bevat enkel natuurlijke allergeenvrije parfum en is vrij van parabenen.

Paardenmelk Handcrème - Verzorgende handcrème voor droge schrale handen. pH-huidneutraal
Paardenmelk Handcrème - Verzorgende handcrème voor droge schrale handen. vrij van parabenen / SLS
Paardenmelk Handcrème - Verzorgende handcrème voor droge schrale handen. natuurlijke allergeenvrije parfum

Waarom pH-huidneutrale producten?

Paardenmelk voetencrème is pH-huidneutraal. Dit betekent dit dat de pH-waarde van het product dicht bij de pH-waarde van de huid ligt. De pH-waarde is de zuurgraad van de huid. Als de pH-waarde van de huid verstoord raakt, verzwakt de natuurlijke beschermlaag van de huid. Hierdoor raakt de huid sneller uitgedroogd. Om de huid gezond te houden is het belangrijk dat de pH-waarde van de huid zo neutraal mogelijk blijft. Daardoor kan de huid vocht beter vasthouden en is er minder kans op uitdroging. Daarom zijn de paardenmelkproducten van Paardenmelkerij de Lage Wierde pH-huidneutraal.

Waarom parabeenvrije producten?

Paardenmelk voetcrème is vrij van parabenen. Parabenen zijn chemische eigenschappen die ervoor zorgen dat o.a. cosmeticaproducten en huidverzorgingsproducten heel lang bewaard kunnen worden. Parabenen kunnen in bepaalde gevallen een allergische reactie / huidirritatie veroorzaken. Paardenmelkproducten van De Lage Wierde zijn parabenen vrij en bevatten geen synthetische ingrediënten (SLS). De houdbaarheid van onze producten worden gegarandeerd d.m.v. biologische natuurlijke ingrediënten.

Inhoud: 110 ml.

Bevat geen Sodium Laureth Sulfaat (SLS) of andere synthetische toevoegingen. Parabenen vrij.

Gebruik: Voor de dagelijkse, intensieve verzorging van gevoelige, droge en/of branderige voeten. Ook heeft de crème een positief effect op eelt en kloven. Dun aanbrengen. De voetencrème is goed te verdelen, trekt snel in en voelt niet vettig aan. Het resultaat na het inmasseren is een comfortabel en gehydrateerd gevoel.

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 9,00
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.