Categorieën

Ayurveda / zuurzak thee, graviola thee

 Zuurzak, Graviola THEE  (niet op voorraad)
Thee van zuurzakbladeren puur zonder toevoegingen

Inhoud 40 theezakjes  Nieuwe handige verpakking!

zuurzak, graviola thee
is gemaakt van verschillende delen van de zuurzak,Graviola boom  (Annona Muricata)

Info: Zuurzak, Graviola boom:

De Graviola, zuurzak boom heeft mogelijk bijzondere sterke eigenschappen. Hij komt behalve in de Amazone ook voor in grote delen van Midden- en Zuid-Amerika en zelfs Indonesië. De lokale bevolking gebruiken deze boom voor ondersteuning bij o.a.: krampen, leveraandoeningen, hartkwalen, hoge bloeddruk, bij depressies, nerveuze aandoeningen,schimmels, malaria, koorts, parasieten, bij diarree, bij astma, griep en als kalmeringsmiddel.

Al sinds de jaren ‘40 wordt er door het westen onderzoek gedaan naar deze boom. Sinds de jaren ‘90 is er echter steeds meer onderzoek gedaan vanwege mogelijke ondersteunende resultaten bij de bestrijding van verschillende soorten kanker. Verscheidene onderzoekers zijn er in geslaagd bepaalde stoffen uit de bladeren, bast, twijgen en zaden van de boom te isoleren. Deze stoffen heten Annonacae acetogeninen. Acetogeninen zijn een bepaald type vetzuren en Annonacae geeft aan dat ze enkel voorkomen in de “Annona” - familie, waartoe de Graviola behoort.

In 1976 vond voor het eerst onderzoek plaats in opdracht van het Amerikaanse National Cancer Institute. De onderzoekers isoleerden uit delen van de Graviola verschillende acetogeninen en vonden dat ze al bij hele lage dosering (1 op een miljoen) selectief kankercellen vernietigden terwijl ze de gezonde cellen ongehinderd lieten. 
 

Let Op: Graviola thee is géén medicijn of geneesmiddel! Raadpleeg bij twijfel uw (behandelend-)arts alvorens gebruik.

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts.

 

Waarom geen medische informatie op Wellness-Natural-Products?

We mogen wettelijk geen medische informatie bij onze producten gebruiken. Ook al is het wetenschappelijk bewezen, enkel een arts kan en mag medisch advies geven. De woorden die we op wellness-naturel-products gebruiken, mogen wel.

Ben je ziek? Gebruik je geneesmiddelen? Dan neem je best contact op met een arts of therapeut.


 

Inhoud: 40 theezakjes 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 12,95
Aantal: Bestellen
Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 12,95

3 of meer

€ 12,95

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, kortingen en nieuwe produkten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.