home   Contact   REVIEWS   Informatie   Voorwaarden   Privacy Policy   Links / banners   VIP-LINKS / Partner Links   Webshop Griekse Kreta Produkten   Nieuwsbrief  
 
 
0
Producten
Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Produkten
In de Aanbieding

Top 5 Bestsellers
  1. Neem Tandpasta
  2. Wierook cadeauset
  3. Neem zeep, margo..
  4. graviola-zuurzak..
  5. zuurzak thee, gr..70e48b6c1734afc3297c0d11ff938f6b.jpg
c5901853a4256d52a03820cdb9d1a18d.jpg
733838685b2f089dbf65d131dda0934e.jpg
e5e079ddba7f2705684bc7ff8cf4c33d.jpg
NIEUWSBRIEF ONTVANGEN
Aanmelden
                                           

                       Yantra mat
 
De Yantra mat is beoordeeld tot de spijkermat met de beste kwaliteit ! 

Iedere Yantra Mat omvat 275 bloemen,samen goed voor 11550 drukpunten.
Elke bloem heeft  maar liefst 42 drukpunten. Deze punten zijn gekalibreerd, wat betekent dat ieder drukpunt volgens heel nauwkeurige maten wordt geproduceerd en dus exact even scherp is. Vergelijk dit maar eens met andere matten! Wij geloven dat kwaliteit de beste garantie is voor een optimaal effect!
De Yantra Spijkermatt kan de doorbloeding van de spieren en organen verbeteren, waardoor de zuurstoftoevoer stijgt.
Het stimuleert de bloeddoorstroming waardoor de het de bloedsomloop kan stimuleren. Onder invloed van de pijnprikkels die de hersenen ontvangen maakt het lichaam gelukshormonen aan.
De endorfine en oxytocine die vrijkomen in het lichaam hebben een ontspannend effect en verzachten de pijn.
De Yantramat is bijzonder geschikt voor mensen met slaapproblemen. U heeft meer energie en bent alerter. Uw bloeddruk daalt en u voelt zich gewoon beter.
Veel gebruikers van onze Yantra mat melden een verlichting van hun pijnklachten en een betere nachtrust.

De Yantra Spijkermat is een ideaal product  voor mensen die slecht slapen, zich futloos of gespannen voelen, last hebben van stijfheid, hoofdpijn, rug- of nekpijn. 

Na een hele drukke werkdag, volledig ontstressen op de Yantra Spijkermat, Energiemat geeft opnieuw energie ! Of na een stevige sportinspanning, zich volledig ontspannen op de Yantra Spijkermat is een echte aanrader! Kortom de Yantra Spijkermat is een multifunctioneel product en geschikt voor jong en oud.
Men duidt de mat aan met verschillende namen; Spijkermat, Hakirmat, Accupunctuurmat, Energiemat, maar onze orginele Yantra Spijkermat is afkomstig uit
Zweden en is bovendien de best verkochte spijkermat in Zweden, één op drie huisgezinnen in Zweden heeft een Yantra Spijkermat in huis. In vergelijking met concurrerende producten, werd de Yantramat (Yantra spijkermat) beoordeeld tot de spijkermat met de beste kwaliteit ! Na het grote succes in Zweden wordt de Yantra spijkermat nu ook in de BENELUX geïntroduceerd.Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.