Categorieën

GEZONDHEID 50+ / Vitaliser, Vitaal water

Aqua Aurora Vitaliser

Voor Mens, Dier & Plant


Een Aqua Aurora Vitaliser® zorgt er voor dat het water weer haar natuurlijke trilling terugkrijgt. Mensen, planten en dieren reageren daar direct op en worden zelf ook weer vitaler
Er zijn veel merken van een vitaliser in omloop, echter onze vitaliser de Aqua Aurora Vitaliser heeft door toevoeging van schelpkalk de prestaties van de Aqua Aurora Vitaliser® ten opzichte van haar voorgangers aanzienlijk verbetert.


Het gevolg is minder gezondheidsproblemen bij mensen en minder ziekte en uitval bij planten en dieren.Wij mensen bestaan voor ongeveer 70% uit water. Iedereen heeft baat bij gezond water. Om uw vochtbalans op peil te houden is het noodzakelijk om dagelijks één à anderhalve liter water te drinken, natuurlijk het liefst vitaal. Vitaal water versterkt namelijk uw immuunsysteem en verbetert uw weerstand. Daarnaast verdwijnen of verminderen huidallergieën en overgevoeligheden en ontlast vitaal water lever en nieren. Mensen die jarenlang sukkelden met hun gezondheid en van de reguliere gezondheidszorg te horen kregen dat ze met hun kwalen moesten leren leven, knapten door het gebruik van vitaal water zienderogen op. Bij velen verdwenen of verminderden de klachten sterk. Een Aqua Aurora Vitaliser® draagt daarmee bij aan een gezond, fit en vitaal lichaam. Daarnaast kunnen de bloemen in uw huis, de planten in uw (moes)tuin en de vissen in uw vijver meeprofiteren van de bijzondere kracht van vitaal water.

Kort gezegd: vitaal water kan dus veel betekenen voor uw gezondheid. De effecten van vitaal water die onze klanten hebben ervaren zijn uiteenlopend en verschillen per persoon. Veel van onze klanten laten echter weten de volgende voordelen te ervaren:

 • Vitaal water kan uw lijf ontgiften. Uw weerstandsvermogen en immuunsysteem kunnen sterk verbeteren. Verkoudheid bijvoorbeeld, treedt minder vaak op.
 • Vitaal water kan uw huidproblemen verminderen en uw huid en ook uw hoofdhaar verzachten, terwijl u minder zeepproducten kunt gebruiken.
 • Vitaal water kan geopatische belasting verminderen. Hierdoor kunnen moderne milieuziektes zoals slaapstoornissen, hoofdpijn, moeheid, lusteloosheid en andere vage klachten afnemen of zelfs geheel verdwijnen.
 • Vitaal water kan de energie in uw lichaam beter laten stromen.
 • Vitaal water kan uw doorbloeding verbeteren.
 • Vitaal water kan uw stofwisseling verbeteren.
 • Vitaal water kan ervoor zorgen dat u voedingsstoffen beter opneemt.
 • Vitaal water kan uw lever en nieren ontlasten.
 • Vitaal water kan uw reumatische klachten doen verminderen.
 • Vitaal water is zachter en lekkerder en verbetert daardoor ook de smaak van koffie, thee en andere waterhoudende dranken.
 • Vitaal water kan stilstaand water in bijvoorbeeld drinkwatertanks langer schoon, fris en veilig houden. Ideaal voor toepassing in bijvoorbeeld boten en caravans.
 • Met vitaal water heeft u minder schoonmaakmiddelen nodig.De werking van een Aqua Aurora Vitaliser® is eenvoudig. De vitaliser bestaat uit een roestvrij stalen buis waardoor het water stroomt. De vitaliser wordt samengesteld uit KIWA gecertificeerde materialen waarin de gewenste frequentie is opgeslagen. Zij geeft deze frequentie af aan het passerende water. 

Door de ontwikkeling van een Aqua Aurora Vitaliser® voor particulier gebruik, is het mogelijk om weer hoog vitaal water bij u thuis uit de kraan te laten stromen.

Gevitaliseerd water kan veel betekenen voor onze leefomgeving. Zo kan het vervuiling van allerlei (industriële) processen tegen gaan en heeft het bijzondere effecten op planten en dieren.

Door de jaren heen hebben de klanten van Aqua Aurora in verschillende toepassingen de volgende effecten ervaren:

 • Vitaal water heeft een reinigend vermogen en het gebruik van antikalkproducten, zeep, wasmiddelen, wasverzachters e.d. neemt af.
 • Vitaal water heeft een reinigend vermogen, waardoor bespaard kan worden op watergebruik.
 • Vitaal water vermindert roest- en kalkaanslag en spaart leidingen en apparatuur. Hierdoor kan energie bespaard worden bij verwarmings- en koelprocessen.
 • Vitaal water maakt het eenvoudiger om afvalwater te zuiveren.
 • Vitaal water maakt het mogelijk zwembadwater en jacuzzi’s te onderhouden met minder chloor, de chloorbelasting neemt af.
 • Vitaal water vermindert de toevoeging van additieven (zoals chemicaliën en conserveringsmiddelen) bij verschillende productieprocessen.
 • Vitaal water kan dieren en planten gezonder maken.
 • Vitaal water kan de voederconversie verbeteren en compostering fors doen versnellen. Hiermee kan het de ammoniakuitstoot terugdringen en stankoverlast verminderen.
 • Vitaal water kan een langere levensduur geven aan groente, fruit, bloemen en planten.
 • Vitaal water kan de parasitaire belasting van mens en dier verlagen.
U heeft keuze uit  2 types op de webshop.
Voor grote exemplaren voor aansluiting achter de watermeter kunt u contact opnemen voor prijzen en bestellen.

Type 1:  Vitaliser voor op de kraan met gratis koppelstuk
Type 2:  Vitaliser met gardenakoppeling voor aansluiting op waterslang, caravan of boot.
met gratis koppelingen. 


 
Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 167,00
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 16
Aantal: Bestellen
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

schijns -

Had ik jaren eerder moeten kopen, wat een verschil,het water heeft ook een betere smaak en ik voel me er beter door, zelf mijn planten doen het er goed op.
Mijn vrienden komen zelf vragen of ik ze wat water kan afvullen.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, kortingen en nieuwe produkten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.