home   Contact   REVIEWS   Informatie   Voorwaarden   Privacy Policy   Links / banners   VIP-LINKS / Partner Links   Webshop Griekse Kreta Produkten   Nieuwsbrief  
 
 
0
Producten
Zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Produkten
In de Aanbieding

Top 5 Bestsellers
  1. Neem Tandpasta
  2. Wierook cadeauset
  3. Neem zeep, margo..
  4. zuurzak thee, gr..
  5. graviola-zuurzak..70e48b6c1734afc3297c0d11ff938f6b.jpg
c5901853a4256d52a03820cdb9d1a18d.jpg
733838685b2f089dbf65d131dda0934e.jpg
e5e079ddba7f2705684bc7ff8cf4c33d.jpg
NIEUWSBRIEF ONTVANGEN
Aanmelden

De Dry Salt Inhaler is een moderne uitvinding welke gebruik maakt van eeuwenoude kennis op het gebied van zouttherapie bij luchtwegaandoeningen, gecombineerd met moderne technologie waardoor u deze gemakkelijk, snel en overal kunt gebruik.De handige Salt Dry Inhaler bevat steenzoutkristallen in 100 % natuurlijke vorm.
Dit zout is afkomstig uit de wereldberoemde Praid zoutmijn gelegen in Transsilvanië (Roemenië)waar velen mensen heen afreizen voor een kuur voor de luchtwegen.

Met deze unieke uitvinding kunt u nu thuis profiteren van de voordelen van een zoutkuur thuis.  waar velen mensen gaan vooww

Werking

Gepatenteers en veilig hulpmiddel 
De Dry Salt Inhaler is een gepatenteerd medisch hulpmiddel. Deze therapie is goedgekeurd door het Duitse testinstituut TÜV en uiteraard voorzien van Europese goedkeuring.
Zouttherapie kan veilig gebruikt worden naast elke andere medicatie.

Zouttherapie werkt alleen in de luchtwegen en heeft daarom geen invloed op uw bloeddruk.

In de Dry Salt Inhaler is een gepatenteerd veiligheidsventiel ingebouwd dat voorkomt dat er door de Dry Salt Inhaler wordt uitgeblazen. Het bijgeleverde neusstuk kunt u gebruiken voor inhalatie via de neus. Dit werkt goed voor de bovenste luchtwegen, neusbijholtes en voorhoofdsholte. Inhaleren via het mondstuk is goed voor de onderste luchtwegen en draagt bij aan het loskomen van slijm bij COPD en astma.

Zout in de Dry Salt Inhaler

De Dry Salt Inhaler wordt geleverd met een, eveneens gepatenteerde neusadapter en is gevuld met onbewerkte steenzoutkristallen in 100% natuurlijke vorm. Dit zout is afkomstig uit de wereldberoemde Praid zoutmijn gelegen in Transsilvanië (Roemenië) en wordt dagelijk bezocht door 2000(!) mensen met luchtwegproblemen om te kuren. Elke Dry Salt Inhaler is voorzien van een LOTnummer waaruit de oorsprong van het zout in de mijn kan worden herleid.
Bekijk hier een YouTube video van de Praid Zoutmijn. (Roemeens gesproken, geen ondertiteling.)

 

Voordelen

Listitem 100% natuurlijk product, geen bijwerkingen

Listitem Vermindert irritatie door allergieën

Listitem Geschikt voor iedereen

Listitem Gemakkelijk mee te nemen

Listitem Dagelijks te gebruiken naast voorgeschreven
medicatie 

 

 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 29,95
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.